Teambuilding Zeeland, dichtbij Goes

Klok’uus is voor teambuildingactiviteiten dé spot in Zeeland. Bij het leukste uitje van Zeeland 2021 kan je puur genieten van alles op één locatie. Van gave, originele teambuildingactiviteiten tot een compleet verzorgde lunch, borrel, diner of BBQ. Bij ons staat teambuilding hoog in het vaandel, zodat je daarna als team weer fris en fruitig verder kan!

Teambuilding activiteiten

Wij bieden verrassende en exclusieve teambuilding activiteiten aan, zoals: Winterspelen, lasergame of archery tag. Dit zijn activiteiten waarbij ontspanning, samenwerken en plezier centraal staan. Op een leuke manier elkaar (nog) beter leren kennen!

Winterspelen (Overdekt!)

Beschikbaar van oktober t/m maart

De meest hilarische teamchallenges vind je bij de enige echte Klok’uus boerenspelen. Onze boerenspelen zijn een combinatie van 9 verschillende spellen in teamverband. Met gave spellen als:  spijkerslaan, trekkerband race, archery tag shoot off en spellen met een bijzondere naam als koeienvlaaienveld en boter, kaas en eieren, werk je hard aan de teamspirit!

Lees hier alles over het leuke, sportieve Winterspelen of de Boerenspelen.

“Mooie locatie, perfecte begeleiding en ondersteuning. Top activiteit!” – Gebroerders Wille

Lasergamen

Vanaf 6-40 personen

Lasergamen is uitstekend voor en bedrijfsuitje met teambuilding. Trek het grote lasergame-veld in met loopgraven, tunnels en andere gave obstakels en stel jouw team op de proef. Coördinatie, communicatie, samenwerking en stressbestendigheid zijn bij deze activiteit van groot belang. Natuurlijk is er bij ons ook altijd ruimte voor een dolletje!

Lees hier alles over lasergamen als activiteit.

Archery Tag

Vanaf 6-40 personen

Deze activiteit vol actie en plezier is uiterst populair in Amerika, maar eigenlijk in Nederland nog niet zo te vinden. Gewapend met pijl en boog gaan teams met elkaar de strijd aan! Welk team heeft uiteindelijk de grootste concentratieboog? Bij Archery Tag komen echt alle fysieke inspanningen samen voor het beste resultaat.

Lees hier alles over deze teambuilding Archery Tag activiteit.

Groepsactiviteiten

Naast hele leuke teambuilding activiteiten, is Klok’uus ook de beste uitvalsbasis voor ontspannende groepsactiviteiten. Geniet tijdens de groepsactiviteit van onze groene omgeving en het mooie Zeeuwse landschap.

Boerengolf

Vanaf 2-100 personen

Boerengolf is de boeren-variant op het bekende golfspel. Trek met jouw team het grote weiland in met een bourgondische kruiwagen, een houtenklomp aan een stok en een bal groter dan een normale golfbal voor een ontspannen potje boerengolf. Of maak er juist een leuke competitie van!

Lees hier alles over boerengolf.

E-chopper of solextour

Beschikbaar van maart t/m september

De stoere, elektrische E-choppers zijn niet meer weg te denken bij Klok’uus en in Zeeland. Beleef het ultieme Zeeland. Tour door de zak van Zuid-Beveland en laat je verrassen door de mooie plekken met onze gevarieerde routes. We hebben maar liefst 80 voertuigen beschikbaar, dus een onwijs toffe activiteit voor kleine én grote groepen.

Lees hier alles over een E-harlietour of een solextour

Combineer met een vergadering

Klok’uus heeft echt alles op één locatie voor een heel leuke dag. Bij ons kan je een vergadering combineren met een teambuilding activiteit of een ontspannen activiteit. Dit noemen wij: actief vergaderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een teambuilding uitje? Bekijk hier onze webpagina ‘vergaderen’ en ontdek onze locatie en ruimte.

Heerlijk hapje en drankje

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om te genieten van een geheel verzorgde borrel, lunch of diner. Onze gerechten worden bereid met verse en eerlijke steekproducten in samenwerking met lokale Zeeuwse bedrijven. Wij bieden het hele jaar door ook unieke en heerlijke barbecue’s aan. Bekijk hier onze heerlijke barbecue arrangementen.

Bekijk hier eens onze originele zakelijke menukaart of arrangementen. Wij denken altijd graag met jullie mee voor een programma en maken we een offerte op maat.

Openingstijden en parkeergelegenheid

Buiten de schoolvakanties zijn we op alle dagen geopend voor zakelijke groepen. Dus ook op maandag, dinsdag en donderdag! Dit geeft de ultieme gelegenheid om een teambuilding bedrijfsuitje of bedrijfsfeest te houden bij ons in een rustige omgeving.

Wij hebben een groot parkeerterrein waar je gratis de hele dag kan parkeren! Ook is deze voorzien van elektrische laadpalen en gehandicapten parkeerplaatsen.

Erg enthousiast geworden? Of liever teambuilding activiteiten binnen ofwel indoor teambuilding? Wij zijn altijd telefonisch en op de mail goed bereikbaar voor vragen naar mogelijkheden. Je kan ons via dit contactformulier bereiken, of op info@klokuus.nl of 0113 56 13 06.