Kerst en Nieuwjaarsborrel bij Klok'uus

Maak de feestdagen onvergetelijk met een verrassende kerst- of nieuwjaarsborrel bij Klok’uus! Laat de organisatie aan ons over en geniet van een sfeervolle en zorgeloze afsluiting van het jaar met je collega’s. We zijn flexibel en er is heel veel mogelijk! We nemen graag jullie wensen mee in een tof voorstel en programma helemaal op maat.

Onze sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen, dus breng ook gezellig partners en kids mee! Samen maken we er een onvergetelijke tijd van!✨

Voorbeeldprogramma kerst- en nieuwjaarsborrel

In 2023 hebben we een succesvol programma gedraaid dat we graag met jullie delen als inspiratie:

15.00 uur – Inloop Start de middag met koffie, thee en een feestelijk gebakje, petit four of verse oliebol!

15.30 uur – Zeeuwse Pubquiz Inclusief eigen invulling vanuit de organisatie voor extra plezier!

16.15 uur – Borrelen Geniet van rijkgevulde borrelplanken en huisgemaakte chips. Voor de kinderen is er een heerlijke, zoete tafel met soesjes, snoepjes en ranja.

16.30 uur – Toespraak en kerstpakketten Het management houdt een toespraak en de kerstpakketten worden uitgedeeld.

17.15 uur – Afsluiting Na heerlijk geborreld en bijgekletst te hebben, en terwijl de kinderen zich in onze leuke speeltuin hebben uitgeleefd, is het tijd om naar huis te gaan.

Kerst teambuilding

Competitie, elkaar aanmoedigen en plezier maken zijn de ingrediënten van onze teambuildingactiviteit: Klok’uus Winterspelen. Met spellen zoals hakbijl gooien, houthakken, trekkerband race, archery tag shoot off en meer, heb je veel plezier in teamverband. Deze activiteit is overdekt, dus je kunt altijd spelen, ongeacht het weer.

Kerstborrel met winterse BBQ of diner

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom voor een gezellige kerstborrel met aansluitend diner. Onze feestelijke Winter BBQ is dit jaar nieuw en zó leuk en lekker! Bekijk hier onze Winter barbecue en andere heerlijke, verrassende mogelijkheden.

Bij Klok’uus maken we van jouw kerst- en nieuwjaarsborrel een onvergetelijk feest. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij maken graag een voorstel helemaal naar wens!

Wees er snel bij en neem contact met ons op!

Let op: Vol=vol voor bovenstaande evenementen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij maken graag een voorstel helemaal naar wens. Onze collega’s staan voor je klaar!
📞 0113 – 56 13 06
📧 info@klokuus.nl

Contact opnemen