Een unieke vergaderlocatie in Zeeland

Het is écht een trend om eens uit te wijken naar een niet-alledaagse vergaderlocatie. Dan heb je het precies over Klok’uus! Bij ons kan je actief vergaderen. Tussen de vergadering door een verrassende teambuildingactiviteit of een heerlijk, gezonde lunch/diner. Klok’uus is goed bereikbaar; het ligt midden in Zeeland en 5 minuten van de snelweg.

Fris en fruitig verder

Met alles op één locatie; van vergaderruimtes tot verrassende activiteiten waarbij samenwerken centraal staat, zoals Boerenspelen, en een sfeervol restaurant is Klok’uus die unieke vergaderlocatie Zeeland. Wij bieden alle mogelijkheden om fris & fruitig aan de slag te gaan! Een groene en inspirerende vergaderlocatie, genoeg beweging en gezonde Zeeuwse streekgerechten. Wij laten graag onze hersenen kraken om een verrassend programma samen te stellen en denken graag mee in alle wensen voor jouw meeting. Een goede voorbereiding is tenslotte key!

Vergaderen

Bij ons kan van maandag t/m zondag vergaderd worden. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn we alleen geopend voor (zakelijke) groepen, dus is het lekker rustig in Klok’uus! Enkel een dag(deel)vergaderen? Dat kan! Je kan hier zelfvoorzienend vergaderen, maar ook de gehele vergadering bediend worden.

vergaderruimte Zeeland

 • Afgesloten ruimte
  Geschikt t/m 40 personen in flexibele ruimte
 •  Open ruimtes
  Geschikt t/m 150 personen
 • Gehele pand
  Beschikbaar voor events t/m 450 personen.

Faciliteiten

Wij bieden voor de vergadering een breed scala aan faciliteiten aan. Daarom hebben we alles op een rijtje gezet! Ben je opzoek naar iets wat er nog niet tussen staat? Vraag het ons gerust.

 • Beamer incl. scherm
 • Microfoon
 • Flipover
 • Gratis wifi airconditioning
 • Gratis en groot parkeerterrein (150 auto’s)
 • Laadpaal elektrische auto’s
 • Personenlift
 • Lunch/borrel/diner mogelijkheden
 • Teambuilding

kosten

Wij maken offertes op maat geheel afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Vergaderen Zeeland in combinatie met restaurant

Voor de optimale focus is een break nodig… Kies ervoor om dit te vullen met een heerlijke borrel, lunch of diner. Met onze arrangementen kan iedereen weer fris en fruitig verder!

Ook bieden wij voor-of tijdens de vergadering verschillende opties. Denk aan een verrassend ontvangsthapje als een ambachtelijke Zeeuwse bolus, iets te snaaien of powerfoods.

“De locatie was echt perfect! Het diner (walking diner) was voortreffelijk!” – Broodfonds

Vergaderen en teambuilding

Welke doelen van de vergadering je ook hebt, bewegen is en blijft belangrijk. Door beweging doorbloedt je brein beter. Dit zorgt voor een betere focus en concentratie. Wij zijn de perfecte vergaderlocaties om goed in beweging te blijven! Én tegelijk aan de teambuilding te werken.

Even knallen tijdens een potje lasergame  of archery tag, of versterk het team met verschillende, hilarische teambuildingspellen tijdens de boerenspelen of winterspelen. Iets relaxter het gangetje gaan? Dan zijn onze meest bijzondere activiteiten: boerengolf of de stoere e-choppers. Bekijk het aanbod hier.

“Inmiddels hebben wij al eerder ervaring opgedaan met het Klok’uus voor vergaderingen en teambuildingdagen. De ervaring was zodanig goed dat we ook onze kerstreceptie door Klok’uus te laten organiseren. Alles was allemaal perfect geregeld; de vergaderruimte, receptieruimte, dieetwensen, de lunch, hapjes en drankjes!” – Witte Kruis Zeeland

Voorbeeldprogramma (hele dag)

9.00 Ontvangst met koffie, thee en ambachtelijke bolus
9.15 Vergaderen deel 1
12.00 Boerenlunch
13.30 Boerenspelen (samenwerken)
15.00 Vergaderen deel 2 met huisgemaakte chips & zoutjes op tafel

Voorbeeldprogramma (dagdeel)

14.30 Vergaderen
Met onbeperkt koffie/thee en water
16.00 Borreltijd!
Rijkgevulde tapas-en snack borrelplanken met wat lekkere drankjes

Meerdaagse bijeenkomsten

Op zoek naar een bijzondere locatie voor meerdaagse, zakelijke bijeenkomsten? Daarvoor is Klok’uus ook een originele locatie! Wij zorgen voor een passend, afwisselend en bovenal verrassend voorstel!

Klok’uus is naast een unieke vergaderlocatie Goes ook geschikt voor:

 • Trainingen/workshops
 •  Bedrijfsuitjes
 •  Jubilea/ familiedagen
 •  Events

“Uitstekend: goede ontvangst, alles stond gereed, alles vooraf afgesproken en bekend, steeds op de juiste tijd bestellingen uitserveren en opnemen, kortom: prima.” – Van Ooijen

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie?

Op zoek naar een vergaderlocatie? En benieuwd naar onze verrassende mogelijkheden? Binnen enkele klikken maak je geheel vrijblijvend een aanvraag voor vergaderen op locatie. Vul hier ons contactformulier in voor deze vergaderlocaties Zeeland. Vertel over je wensen en wij nemen contact met je op! Heb je speciale wensen? We helpen je graag met een passend vergaderarrangement van deze bijzondere vergaderlocaties in de provincie Zeeland. Wij zijn telefonisch goed te bereiken op 0113-561306.

Onze originele vergaderlocaties/ vergaderruimte Goes zijn ook goed met het openbaar vervoer te bereiken.